Виктория Бекъм винаги е говорила открито за страстта си към козметиката и красотата. Много знаменитости  черпят вдъхновение от нейните модни линии, вярват и на козметичния опит, който споделя. Пош Спайс неведнъж е публикувала в Instagram профила си любимите си продукти на френския козметичен бранд Biologiùe Recherche. И въпреки че не е скривала проблемите си с акнето и белезите, 47-годишната модна икона винаги поддържа ефирен тен, непрекъснато чист и сияен.

Наскоро Виктория постна в Instagram снимки с трите козметични продукта на Biologique Recherche, на които залага в ежедневната си рутинна грижа за кожата на лицето.

Mарката е високо ценена и любима не само на екипа на Taboo Beauty Club, но и е предпочитана от много популярни личности и експерти по красота в цял свят. Използва висока концентрация (над 20% в повечето продукти) на растителни, морски и биологични екстракти и студени производствени технологии при повечето формули. Лесно разпознаваема е по името на един от най-емблематичните си продукти Lotion P50, наричан от мнозина Светият Граал в козметичните продукти.

Наскоро Виктория постна в Instagram снимки с трите козметични продукта на Biologique Recherche, на които залага в ежедневната си рутинна грижа за кожата на лицето.

Mарката е високо ценена и любима не само на екипа на Taboo Beauty Club, но и е предпочитана от много популярни личности и експерти по красота в цял свят.Използва висока концентрация (над 20% в повечето продукти) на растителни, морски и биологични екстракти и студени производствени технологии при повечето формули. Лесно разпознаваема е по името на един от най-емблематичните си продукти Lotion P50, наричан от мнозина Светият Граал в козметичните продукти.

  1. Serum Oligo-Proteines Marines за дехидратирана кожа с несъвършенства

„Днес използвам Oligo-Proteines Marines за сияние и антиоксидантна защита. Супер лек е“, възхитително споделя Бекъм. „Нанесете преди овлажняващия крем! Супер чист е!“

Този био-морски серум на Biologiùe Recherhe енергизира и ревитализира кожата, стимулира естествени й функции и изравнява тена. Осигурява спешна терапия за стресираната кожа и се препоръчва при дехидратирана или уморена кожа с несъвършенства. Всички прилагателни, които описват кожата ни, когато е изложена на студен зимен въздух.

  • Кислороден хидратиращ спрей L’Eauxygénante

Вторият продукт на Biologique Recherche, който Витория Бекъм използва ежедневно е кислороденият спрей за свежа и хидратирана кожа L’Eauxygénante.

„Напръсквам малко от това върху грима си. Придава яркост на тена  и подобрява дълготрайния ефект на грима! И е чист!“

Този антиоксидантен спрей за лице съдържа висока концентрация на витамини С и А, извлечени от портокали и киви. Освен това съдържа екстракт от еделвайс с мощни свойства на защита от свободни радикали и замърсители и екстракт от коприна за омекотяване на кожата. Комбинацията от всички тези съставки озарява кожата и подсилва естествената й бариера. Спреят влива чист кислород към повърхността на кожата, за да противодейства на стареенето. Помага на кожата да се пребори сама с екстремните климатични фактори. Хидратира, успокоява и освежава кожата. Прояснава тена и осигурява дълготрайност на грима.

  • Озаряващ елексир La Grand Serum

Третият любим продукт на Пош Спайс е серум в малък шикозен флакон от злато. Възстановяващ еликсир, истински концентрат на красота, чието действие се развива по-интензивно с всяко следващо прилагане.  Серумът тонизира и озарява кожата, като придава изключително младежки вид. Използва се всеки ден, сутрин и/ или вечер, за да работи най-ефективно.

Това е домашната грижа, подходяща за кожата на Виктория Бекъм , а кои продукти на Biologique Recherche обича Вашата кожа?

Препоръчано от нашият блог

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]

Ролята на електролитите за добра хидратация

Ролята на електролитите за добра хидратация

Ролята на електролитите за добра хидратация Човешкото тяло може да издържи седмици без храна, но само около 3 дни без вода. Въпреки, че не ти дава енергия под формата на калории, водата е важно хранително вещество. Тялото се състои от около 60% вода и дори малък дефицит води до загуба на концентрация, главоболие, мускулна слабост, […]

Дълготрайна и качествена лазерна епилация – вече има как!

Дълготрайна и качествена лазерна епилация – вече има как!

Дълготрайна и качествена лазерна епилация – вече има как! Лазерната епилация никога досега не е била така лесна и достъпна. Тя е ефективен метод, при който нежеланото окосмяване се редуцира трайно. Кожата става гладка и мека, а тенът се изравнява. Не на последно място с нея имате повече време за себе си. Защото се извърша […]