Електростимулация (EMS)

При електростимулацията се използва слаб електрически ток, който предизвиква съкращаването на даден мускул или на група мускули.

EMS  е физиотерапевтично въздействие върху проблемните зони на тялото чрез генериране на различни видове електрически импулси, които действат върху мускулната, нервната, мастната тъкан, върху кожата, кръвоносната и лимфната система.

Как въздейства електростимулацията?

Принципа е много прост и се основава на процесите, които нормално протичат в човешкото тяло – когато човек реши да свие даден мускул, мозъкът му изпраща сигнал под формата на електрически ток до нервите, инервиращи съответния мускул, а той реагира със съкращаване на мускулните влакна. При електростимулацията , възбуждането възниква директно върху двигателния нерв, с помощта на напълно контролирани електрически импулси, за да се гарантира ефективност, безопасност и комфорт при употреба.

Електростимулацията работи в няколко направления

Моделиране на тялото и отслабване – задейства процеса на разграждане на складираните мазнини и води до намаляване на обиколките на тялото в сантиметри.

Борба с целулита – изглажда релефа на кожата и намалява целулита, чрез разрехавяване на фиброзната капсула, стимулиране на дренажа, засилване на микроциркулацията и др.

Скулптуриране на тялото- стягане на кожата и мускулите, особено подходяща при мек целулит, отпусната кожа , слаб мускулен тонус, за възстановяване след раждане или оперативни интервенции, както и като финал на отслабващи процедури.

Третиране на проблеми с кръвообръщението и лимфния поток – подобрява оросяването и пречиства тъканите, стимулира кръвообръщението и движението на лимфната течност, подобрява състоянието на кожата и съединителната тъкан.

Електростимулация

Процедура с продължителност 30 мин.

Цена : 29 лв.

2

Другите за нас

Антония Лазарова

Райско кътче за всяка жена!!!! Благодаря Bи,че се осмелихте да Ви има!!!!💋💋💋

Лилиа Иванова

Локация, безупречна атмосфера, обслужване, професионализъм.

Ивелина Иванова

Висококвалифициран персонал с индивидуален подход

Веселин Николов

Разбрах, че процедурите са подходящи и за мъже, което приятно ме изненада

  Препоръчано от нашият блог

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]