Какво представлява кислородната подмладяваща терапия?

Кислородната терапия е подходящаза всички видове кожа, особено за суха и дехидратирана кожа на лицето, както и при бременни жени. Кислородът е жизненоважен за Вашата кожа. Чистият кислород ускорява клетъчния метаболизъм, прониква в епидермиса и стимулира образуването на нови клетки. Какво можем да направим за своята кожа, ако живеем в големия град и сме подложени на отрицателното въздействие на всички фактори, действащи едновременно в обкръжаващата ни среда? Как да предотвратим следите оставени върху нашето лице от редица вредни навици или постоянно съпътстващия ни стрес на ежедневието?

Отговор на тези въпроси дават съвременните козметични технологии. За да накараме кожата си отново да изглежда здрава, е необходимо редовно да бъде доставян кислород в нейните по-дълбоки слоеве. Това е напълно възможно, благодарение на кислородните апарати. Впръскването на кислород в кожата подобрява клетъчното дишане, което се отразява благоприятно върху обменните процеси и върху неутрализирането действието на свободните радикали. Заедно с чистия кислород, в дълбочина се доставят редица активни съставки, като хиалуронова киселина, витамини, пептиди и микроелементи. Обогатените с кислород клетки лесно поемат тези съставки. По този начин те започват да се делят и обновяват по-активно.

Ефектът от една кислородна терапия емоментален – свежа и гладка кожа, изравнен тен и блясък на лицето. Провеждането на терапевтичен курс от няколко процедури, гарантира трайно подобряване на еластичността и тургора на кожата. Тя възприема по-лесно последващи други терапии или козметични продукти. Така кожата е максимално подхранена, хидратирана  и възстановена. Добре се повлияват и някои пигментни петна, както и тъмните кръгове около очите.

Кислородната терапия е подходяща за всеки тип кожа, няма противопоказания и е изключително подходяща за поддържане ефекта от други козметични процедури, както и на естетични процедури, като мезотерапии, химичен пилинг или поставени филъри и ботокс. Не по-маловажен е и фактът, че кислородът благоприятства антибактериалната защита на кожата, което прави кислородната терапия много подходяща за подсилване резултатите от терапиите за лечение на акне.

Освен, че осигуряват директно впръскване на кислород в кожата, чрез кислородните апарати е възможно да се обогати и целия организъм с кислород посредством инхалации. Вдишването на чист кислород стимулира общото тъканно оросяване, подобрява метаболитните процеси, обогатява кръвта и подобрява общото клетъчно хранене на целия организъм.  Това води, както до забавяне процесите на стареене, така и до подобряване на общото състояние на организма, тонизиране и намаляване на стреса.

Лице

1 процедура

Цена 30 лв

* Времетраене 20 мин.

Деколте

1 процедура

Цена 30 лв

* Времетраене 20 мин.

Шия

1 процедура

Цена 30 лв

* Времетраене 20 мин.

Цяло лице и шия

1 процедура

Цена 70 лв

* Времетраене 20 мин.

Другите за нас

Антония Лазарова

Райско кътче за всяка жена!!!! Благодаря Bи,че се осмелихте да Ви има!!!!💋💋💋

Лилиа Иванова

Локация, безупречна атмосфера, обслужване, професионализъм.

Ивелина Иванова

Висококвалифициран персонал с индивидуален подход

Веселин Николов

Разбрах, че процедурите са подходящи и за мъже, което приятно ме изненада

  Препоръчано от нашият блог

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]