Домашна грижа от
Taboo Beauty Club

Професионалната и домашна грижа с козметични терапии и продукти , комбинирана с грижа за здравето ни отвътре, дава наистина несравними резултати! 

Това е и причината да ви предложим няколко допълнения към Вашият ежедневен ритуал за красота, а именно добавки и детокс програми, в чиято полза сме се убедили сами!

Всички предложения може да закупите на място в салона ни на преференциална цена! 

Заповядайте!

Продукти от Надя Петрова

Хранителна добавка One касис с колаген

Цена 80 лв

Хранителна добавка Daily с хиалуронова киселина

Цена 70 лв

Хранителна добавка One Какао с колаген

Цена 80 лв

Хранителна добавка Zen, goodbye stress, с адаптогени и антиоксиданти

Цена 40 лв

ONEconic Melody – еко бутилкa от стъкло, 500 мл

Цена 50 лв

*Всички посочени продукти може да закупите на място в нашия салон на преференциални цени, без допълнителни разходи за доставка

Хранителни добавки Coral Club

Coral Club International се отличава с комплексен подход към философията за поддържане на здравето. Компанията предлага широк спектър от продукти, които обхващат всички системи в нашия организъм. Това дава възможност да се подберат продукти за всеки индивидуално, в зависимост от неговото състояние. За произвеждането на продуктите се използват последните постижения на нанотехнологията, което многократно увеличава степента на усвояемостта им.

Продуктите могат да се класифицират в няколко категории:

Продуктите на CoralClub могат да бъдат закупени както на място в Taboo Beauty Club, така и онлайн. Единствено чрез поръчки онлайн може да ползвате 20% отстъпка, като направите напълно БЕЗПЛАТНА регистрация! Това става след попълване на формата на тази страница :

https://bg.coral.club/registration/?REF_CODE=985490276315&language=bg

В случай, че не се появи автоматично, моля използвайте номер на клубна карта на референта 2815581 Elisaveta B.

Ако имате проблем с регистрацията на сайта или се нуждаете от консултация, можете да се свържете с мен на 0896 076907 или на вайбър

Задължително условие за потвърждаване на регистрацията е да се направи първа поръчка в рамките на 90 дни.

Допълнителна информация и отговори на често задавани въпроси, свързани с членството в Coral Club можете да откриете тук.