Терапии за лице с Biologique Recherche

Ко- фактори

Всяка една от терапиите на Biologique Recherche в нашето меню, може да бъде надградена с допълнителен модул, за още по–забележителни резултати. Попитайте своя любим терапевт и се насладете на магичния ефект от нашите ко – фактори.

Модул Ко–Фактор маска PIGM 400

30 мин, 90 лв

Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим Masque PIGM 400 – с висока концентрация на изсветляващи активни съставки и антиоксиданти, тази маска намалява наличието на пигментации по кожата и възстановява блясъка на кожата.

Подходяща за Състояния на кожата с пигментации и/или сивкав тен.

Модул Ко-Фактор маска Хайвер и Колаген /Masque Collagene Caviar/

30 мин, 120 лв

Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Хайвер и Колаген – регенериращите качества на хайвера са тайната за красота и младост. Стимулира епидермалното обновяване, хидратира, изглажда бръчки и фини линии и намалява зачервяванията.

Подходяща за увредени Състояния на кожата с широки пори, девитализирани, дехидратирани и без тонус.

Модул Ко–Фактор маска Biologique Feerie

30 мин, 120 лв

Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Biologique Feerie за изпъване на отпуснатата кожа, тонизиране и цялостна ревитализация.Освежава и успокоява, изглажда лицето, хидратира и изравнява тена.

Подходяща за плътни, дебели и отпуснати Състояния на кожата с широки пори.

 

— NEW! —

Модул Ко-Фактор Liftkiss Contour & Volume Lip Patch

30 мин, 55 лв

Описание: Представяме ви най-новата иновация в грижата за кожата от Biologique Recherche. Liftkiss Contour & Volume Lip Patch е успокояваща и плътна маска за устни, предназначена да насърчи регенерацията на кожата, интензивно възстановяване на устните и добавяне на обем. Биоцелулозният пластир за устни, който включва Liftkiss, има ефект на втора кожа и перфектно се адаптира и приспособява към всички видове устни, като покрива цялата област на устните. Liftkiss оставя устните ви овлажнени, гладки и еластични.
Силно активните овлажняващи съставки, хиалуроновата киселина и растителните захари осигуряват незабавна плътност на устните за по-плътен, по-мек и по-еластичен ефект. Перфектни, здрави и сочни устни подходяща за целувки, само на един Liftkiss разстояние! Препоръчва се за дехидратирани и увредени Lip Instants©

 

Модул Ко-Фактор Platysma Anti-Ptosis Chin Mask , Маска за брадичка против птоза

30 мин, 80 лв

Описание: Platysma Anti-Ptosis Chin Mask е истинска иновация против стареене, специално създадена да повдигне, стегне и тонизира отпуснатите контури на лицето по линията на челюстта. Тази революционна нова маска за брадичката съчетава предимствата на маска против гравитация и птоза в една стъпка, за да промени контурите на лицето и видимо да предефинира линията на челюстта. 

Маската за брадичка осигурява целенасочен отговор на проблема с птозата на лицето. Маската Platysma Anti-Ptosis Chin Mask има незабавен „лифтинг“ ефект. Неговата универсална форма и разтеглива опора помагат за стягане на контура на лицето. Линията на челюстта е преструктурирана и контурите на лицето са предефинирани.

Тази уникална маска за брадичката помага за стягане на фиброзната мрежа на платизма мускула, като по този начин възстановява „подскачането” на кожата с дълготраен стягащ ефект. Продължителната употреба ще помогне за намаляване на лицевата птоза, механично стягане на лицевия контур с незабавен „лифтинг” ефект.

Терапии Biologique Recherche:

Ревитализиращи и хидратиращи терапии

Специфични терапии

Терапии, забавящи стареенето

Терапии, насочени към пигментации или белези

Себум- ребалансиращи терапии

Ко- фактори

Препоръчано от нашият блог

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]