Всяка една от терапиите на Biologique Recherche в нашето меню, може да бъде надградена с допълнителен модул, за още по–забележителни резултати. Попитайте своя любим терапевт и се насладете на магичния ефект от нашите ко – фактори.

Модул Ко–Фактор маска PIGM 400

30 мин, 70 лв

Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим Masque PIGM 400 – с висока концентрация на изсветляващи активни съставки и антиоксиданти, тази маска намалява наличието на пигментации по кожата и възстановява блясъка на кожата.

Подходяща за Състояния на кожата с пигментации и/или сивкав тен.

Модул Ко-Фактор маска Хайвер и Колаген /Masque Collagene Caviar/

30 мин, 90 лв

Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Хайвер и Колаген – регенериращите качества на хайвера са тайната за красота и младост. Стимулира епидермалното обновяване, хидратира, изглажда бръчки и фини линии и намалява зачервяванията.

Подходяща за увредени Състояния на кожата с широки пори, девитализирани, дехидратирани и без тонус.

Модул Ко–Фактор маска Biologique Feerie

30 мин, 90 лв

Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Biologique Feerie за изпъване на отпуснатата кожа, тонизиране и цялостна ревитализация.Освежава и успокоява, изглажда лицето, хидратира и изравнява тена.

Подходяща за плътни, дебели и отпуснати състояния на кожата с широки пори.