Защо избрахме Soprano Titanium?

  1. Безопасен

Приоритет при изборът на апарат за лазерна епилация за нас беше да се уверим в неговата безопасност! В комбинация с квалифициран и сертифициран специалист, който извършва процедурата, вие може да бъдете спокойни за вашето здраве и в дългосрочен план. Безопасен и за прилагане върху кожа с тен!

  1. Двойно по-бърз

Двойно по-голямо работно поле на апликатора, което прави процедурите два пъти по-кратки! Със своите различни накрайници , той обхваща цялата гама от цветове на окосмяването, включително и безцветен мъх във всички зони по лицето и тялото. Двойно по-бърз и всеобхватен, защото ценим вашето време!

  1. Безболезнен

Soprano Titanium има предимството да се нарече единствената реално безболезнена система за студена епилация. С нейните александритен и диоден накрайници и с новата In Motion технология , тя е революционно постижение по отношение на комфорта на пациента. Тя съчетава охлаждане с постепенно покачване на температурата в обработваната зона, без риск от болка или парене за пациента.

  1. Дълготрайни резултати

Най-нежната и безболезнена лазерна епилация с дълготраен ефект. Унищожава космите за дълъг период от време. С всяка следваща процедура се редуцират, а с времето изтъняват и изсветляват. След пълния курс 1 процедура веднъж годишно е напълно достатъчна!

  1. Гладка кожа целогодишно

Soprano Titanium дава ново усещане за перфектно гладка и мека на допир кожа. Подобрява качеството на кожата, изглажда я, премахва сухотата и растящите навътре косъмчета. Отстранява пъпчици, раздразнения и дори най-малките несъвършенства.

  1. Добра инвестиция

Първоначалната инвестиция за извършване на основният курс  лазерна епилация привидно изглежда висока, но е изчислено, че в дългосрочен план всички други методи излизат много по-нерентабилно!  С лазерната епилация си спестявате време, средства и усилия. Умна инвестиция с добра възвращаемост, защото в забързаното ни ежедневие всяка минута е ценна, а времето е пари!

Доказано безопасен

Сертифициран лазер от FDA. Изключително безопасен, без възможност от изгаряне и други нежелани ефекти.

Бързина

Процедурите са изключително бързи, дори за големи зони като крака или гръб.

Кожа с тен

Процедурите могат да се правят по всяко време на годината, включително върху кожа с тен.

Без изчакване

Можете да се върнете към нормалните си занимания, включително да тренирате във фитнеса на момента.

Без болка

Процедурите са практически безболезнени с леко усещане за топлина с освежаващ завършек.

За всички типове кожа

Eфективни резултати за светла или тъмна кожа, както и за тънки и дебели косми

За всяка зона на тялото

Включително чувствителни или труднодостъпни зони като ушите, ноздрите, веждите и линията на бикините.

Апликатор

3 дължини на вълната в един апликатор.

3 лесни стъпки:

Нашите процедури:

Лазерна епилация жени

Лазерна епилация мъже