Микронийдлинг Biologique Recherche

Микронийдлинг Biologique Recherche лице и шия

Това е една цялостна терапия, която започва с отпускащ масаж на лице, шия и делолте, последван от фин пилинг с Lotion P50 и безболезнена мезотерапия с фини игли. По време на процедурата, повърхностният слой на кожата се напоява с активния регенериращ коктейл, за дълбок и мултиактивен резултат дори и за най – девитализираните кожи. Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна са намалели. Терапията помага да се преодолеят признаците на преждевременно остаряване. Кожата е по – добре хидратирана и възвръща своята еластичност и гладкост. Видими резултати веднага след първата сесия. Кумулативен ефект след всяка следваща сесия. Тенът на лицето е по – сияен и дори отпуснатата кожа се чувства по – плътна, преструктурирана и опъната. Кожата изглежда изпълнена, лицето подмладено и по – свежо. А резултатите са изцяло естествени.

2

Времетраене 60мин.

Лице – 180лв.

Шия и деколте – 360 лв.

Препоръчителен курс от 3 терапии Пакетна цена  790лв.

Микронийдлинг Biologique Recherche тяло

1

Цена  и времетраене се определя според размер на третираната зона и брой нужни процедури.

Стриите се образуват, когато кожата се разтяга бързо – нещо напълно нормално по време на бременност, напълняване или бързо израстване в младежка възраст. Обикновено се притесняваме от стриите по корема и бедрата, но всъщност стрии могат да се появят навсякъде, където кожата се разтяга бързо. Това, как кожата ви се справя с разтягането, зависи до голяма степен от вашата генетика, но се определя и от размера на вашето бебе (или бебета) и от килограмите, които прибавяте към теглото си. Има много лечения, които помагат за справяне с различни аспекти на стриите. Те варират от локални кремове през лазерни процедури, които премахват зачервяванията, изглаждат текстурата на кожата и стимулират образуването на еластин и колаген, до медицински микронидлинг и абдоминопластика.

Колаген-индукционната терапия, по-известна като микронидлинг работи, като стимулира производството на колаген в тялото, за да подобри текстурата и тонуса на кожата. Наблюдава се подобрение състоянието на стриите с до 80%!

Цена  и времетраене се определя според размер на третираната зона и брой нужни процедури.

Микронийдлинг Biologique Recherche скалп

Microneedling е съвсем скорошно изобретение в дерматологията.Той се основава на принципа на създаване на микроскопични, контролирани рани по кожата, за да се стимулира заздравяването.Раните се правят с ръчни инструменти, които са покрити с игли. Тези игли не са достатъчно дълбоки, за да причинят трайни белези. От друга страна, те са достатъчни, за да стимулират освобождаването на ендогенни растежни фактори, подтиквайки кожата да се възстанови по същество. Микронидлингът нарушава колагена, който образува белези. Това води до ремоделиране на кожната тъкан и значително козметично подобрение.

Как Microneedling може да помогне при косопад?

Microneedling насърчава растежа на косата, стимулирайки дермата да отделя растежни фактори в отговор на нараняването от иглите.Активира стволовите клетки в областта на изпъкналата коса и по този начин се стимулира образуването на нови космени фолукили.  В допълнение  с подходящи серуми ефектът е по-бърз и значителен. Броят на необходимите процедури варира според индивидуалното състояние на клиента и се определят след консултация с наш специалист.

3

Времетраене 60мин. 

Цена процедура 240лв.

Препоръчителен брой процедури 5бр.  

Пакетна цена  990лв.

Другите за нас

Антония Лазарова

Райско кътче за всяка жена!!!! Благодаря Bи,че се осмелихте да Ви има!!!!💋💋💋

Лилиа Иванова

Локация, безупречна атмосфера, обслужване, професионализъм.

Ивелина Иванова

Висококвалифициран персонал с индивидуален подход

Веселин Николов

Разбрах, че процедурите са подходящи и за мъже, което приятно ме изненада

  Препоръчано от нашият блог

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]