Терапии за лице с Biologique Recherche

Ревитализиращи и хидратиращи терапии от Biologique Recherche

Кислородна терапия „VIP О2”, срещу замърсяванията на околната среда

45 мин, 120 лв

Цели: Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава. Стяга порите. Подобрява регенерацията и ревитализацията на епидермиса. Интензивно хидратира горните слоеве на епидермиса.

Подходяща за стресирани, девитализирани и/или чувствителни Състояния на кожата.

Процедура за възстановяване на липидите „Soin Reconditionnement Lipidique“

60 мин, 170 лв

Цели: Видимо възстановява, хидратира, реструктурира и обновява епидермиса. Изгражда наново вътрешно – епидермални липиди и укрепва бариерния ефект на хидролипидния филм. Високата концентрация на активни съставки и скъпоценни масла, възвръща обема, еластичността и комфорта на Вашата кожа.

Подходяща за силно дехидратирани Състояния на кожата със силен дефицит на липиди.

Хидратираща терапия за сияен тен „Hydreclat“

45 мин, 120 лв.

Цели: Изчиства кожата и стяга порите. Прави тена сияен и равен. Тонизира, хидратира и възстановява бариерната функция на епидермиса.

Подходяща за зрели и/или дехидратирани Състояния на кожата.

Рехидратираща терапия с много опции според Състоянието на кожата

60 мин, 120 лв

Цели: Хидратира интензивно горните слоеве на епидермиса. „Напомпва” и „изпълва” водната възглавница на кожата. В същото време подобрява еластичността, изглаждайки фините линии и бръчки.

Подходяща за дехидратирани Състояния на кожата.

Ревитализираща и тонизираща терапия с много опции според Състоянието на кожата

60 мин, 120 лв

Цели: Енергизира и тонизира кожата. Изглажда фини линии и бръчки, и помага да се предотврати появата на пигментни петна, вследствие от възрастта. След тази терапия тенът ви ще бъде хомогенен и сияещ от красота.

Подходяща за девитализирани Състояния на кожата със сив тен.

Процедура „Booster VIP O2“

60 мин, 170 лв

Цели: Booster VIP O2 е подсилването, което вашата кожа очаква. Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати.

След Booster VIP O2 кожата е изцяло детоксикирана, реоксигенирана, изчистена от замърсявания и по – сияйна. Тази терапия ревитализира и стимулира тена, за да придаде яркост и да възвърне изгубения блясък на кожата на лицето.

Подходяща за всички Състояния на кожата, особсено за кожи, подложени на стрес и често излагане на замърсена среда.

Мезотерапия с активен коктейл от минерали и витамини

Времетраене 60 мин

Цени: Лице – 180 лв., Шия и деколте – 360 лв.

Цели: За цялостна регенерация, възвръщане на елластичността, и плътността на кожата, и хидратация в дълбочина. Подходяща при кожи, претърпели промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези. Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни Състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на кожата  на шията, и в областта на деколтето.

Подходяща за Състояния на кожата, нуждаещи се от цялостна регенерация – дехидратирани кожи с признаци на преждевременно стареене.

Препоръчителен курс от 3 терапии – 790 лв.

Процедура с Хайвер и Колаген – „Soin Caviar Integral“

60 мин, 210 лв

Цели:  Благодарение на регенериращите свойства на хайвера, комбинирани с ефикасността на колагена, кожата Ви е хидратирана, подхранена, а проявените фини линии са изгладени. Терапията стимулира обмяната и епидермалното обновяване. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията.

Подходяща за девитализирани и дехидратирани Състояния на кожата, с разширени пори, загубили своя тонус.

Регенерираща процедура Веникс – „Soin Regenerant Vernix”

60 мин, 180 лв

Цели: Подмладява и засилва епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване и и дава истинско „прераждане”. Терапията предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, и изглажда бръчките, причинени от дехидратация, за по – мека кожа.

Подходяща за стресирани или девитализирани Състояния на кожата.

Терапии Biologique Recherche:

Ревитализиращи и хидратиращи терапии

Специфични терапии

Терапии, забавящи стареенето

Терапии, насочени към пигментации или белези

Себум- ребалансиращи терапии

Ко- фактори

Препоръчано от нашият блог

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]