Терапии за лице с Biologique Recherche

Специфични терапии от Biologique Recherche

Хидратираща процедура за чувствителни Състояния на кожата – „Soin Biosensible”

60 мин, 120 лв

Цели: Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса, осигурява комфорт и защита. Една цялостна терапия за възстановяване на особено чувствителните, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата. Може и дори е препоръчително да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

Подходяща за чувствителни, стресирани и силно реактивни Състояния на кожата.

Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея –“Soin Erythros”

60 мин, 120 лв

Цели: Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки по време на терапия, видимо намаляват зачервяванията, причинени от розацея. Тази терапия предотвратява появата на симптомите,  регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса, и осигурява усещане за комфорт.

Подходяща за чувствителни Състояния на кожата, с тенденция към розацея.

Терапия за незабавно възстановяване „Biologique Feerie „

60 мин, 170 лв

Цели: Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите, очертава контура на лицето, изпълва и заличава бръчки и фини линии, и стяга кожата. Изключително възстановяваща терапия след медицински интервенции.

Подходяща за плътни и /или отпуснати Състояния на кожата, лишени от тонус, с широки пори. Препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури.

Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце

60 мин, 130 лв.

Цели: Тази терапия се прилага по специфичен протокол според излагането на слънце. За да може кожата да понесе стреса на вредните UV лъчи, тя трябва да получи подходяща грижа най-малко месец преди активния летен сезон или екзотичната почивка.

Подходяща за всички Състояния на кожата. Реализирайте 4 седмици преди или след излагане на силни UV,  и инфрачервени лъчи.

Терапия, която защитава кожата по време на излагане на слънце

40 мин, 120 лв.

Цели: Активно хидратира, възстановява липидите в кожата, и контролира себума.

Подходяща за Състояния на кожата, които често се излагат на слънчеви лъчи.

Терапия за деликатната зона около очите

30 мин, 70 лв

Цели: Облекчава усещането за опънатост в областта на околоочния контур. Помага на кожата в зоната около очите да елиминира отпадъците и токсините. Подобрява снабдяването с кислород по повърхността и осигурява хидратиращи активни съставки, които изпълват, и успокояват кожата. Удължава младежкия и свеж вид, като намалява наличието на фини линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки.

.Подходяща за чувствителни Състояния на кожата с наличие на бръчки и/или тъмни кръгове в зоната около очите.

Терапия за изморени очи с „Patch Defatigants“

45 мин, 90 лв

Цели: Иновативно решение за забавяне на признаците на стареене, и заличаване нс уморения вид около очите.  Тази терапия езабавно намаля подпухналостта и торбичките под очите. Кожата е по – гладка и по – плътна, а бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими.

Подходяща за Състояния на кожата с наличие на бръчки, подпухналост и торбички в зоната около очите.

 

 

Успокояващ и лифтинг масаж с „Cryo Sticks“

30 мин, 50 лв.

Цели: Локалното прилагане на студените лъжички намалява температурата на кожата незабавно и така ограничава разширяването на кръвоносни съдове, насърчавайки свиването им. Регулира кръвообръщението в кожата, за да изчезнат неприятните зачервявания. В допълнение към тези успокояващи качества, масажът с Cryo Sticks има дрениращ, изпълващ и стягащ ефект – в зоната на лицето, шията и деколтето. Усещането за студ се „прихваща” от рецепторите на кожата, причинявайки настръхване, което стимулира нервните клетки в кожата. Тази терапия преначертава контурите на лицето и има тотален лифтинг ефект.

Подходяща за зрели, девитализирани Състояния на кожата.

Персонализирана процедура за подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични, дерматологични процедури

Продължителността и цената на терапията са в зависимост от естетичната процедура

Цели: Подложената на стрес кожа, вследствие от инвазивни медико – естетични процедури, изисква строго специфичен поведенчески подход. Преди и след оперативната програма от Biologique Recherche ще бъде създадена за Вас след консултация с Вашия лекар. В зависимост от типа медико – естетична процедура, подготвителният период може да бъде по-дълъг или по-къс. Колкото по – инвазивна е операцията, толкова по – дълга е подготовката, съответно и възстановяването на кожата Ви след това.

Терапии Biologique Recherche:

Ревитализиращи и хидратиращи терапии

Специфични терапии

Терапии, забавящи стареенето

Терапии, насочени към пигментации или белези

Себум- ребалансиращи терапии

Ко- фактори

Препоръчано от нашият блог

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]