Терапии за лице с Biologique Recherche

Специфични терапии от Biologique Recherche

Хидратираща процедура за чувствителни Състояния на кожата – „Soin Biosensible”

60 мин, 120 лв

Цели: Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса, осигурява комфорт и защита. Една цялостна терапия за възстановяване на особено чувствителните, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата. Може и дори е препоръчително да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

Подходяща за чувствителни, стресирани и силно реактивни Състояния на кожата.

Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея –“Soin Erythros”

60 мин, 120 лв

Цели: Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки по време на терапия, видимо намаляват зачервяванията, причинени от розацея. Тази терапия предотвратява появата на симптомите,  регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса, и осигурява усещане за комфорт.

Подходяща за чувствителни Състояния на кожата, с тенденция към розацея.

Терапия за незабавно възстановяване „Biologique Feerie „

60 мин, 170 лв

Цели: Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите, очертава контура на лицето, изпълва и заличава бръчки и фини линии, и стяга кожата. Изключително възстановяваща терапия след медицински интервенции.

Подходяща за плътни и /или отпуснати Състояния на кожата, лишени от тонус, с широки пори. Препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури.

Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце

60 мин, 130 лв.

Цели: Тази терапия се прилага по специфичен протокол според излагането на слънце. За да може кожата да понесе стреса на вредните UV лъчи, тя трябва да получи подходяща грижа най-малко месец преди активния летен сезон или екзотичната почивка.

Подходяща за всички Състояния на кожата. Реализирайте 4 седмици преди или след излагане на силни UV,  и инфрачервени лъчи.

Терапия, която защитава кожата по време на излагане на слънце

40 мин, 120 лв.

Цели: Активно хидратира, възстановява липидите в кожата, и контролира себума.

Подходяща за Състояния на кожата, които често се излагат на слънчеви лъчи.

Терапия за деликатната зона около очите

30 мин, 70 лв

Цели: Облекчава усещането за опънатост в областта на околоочния контур. Помага на кожата в зоната около очите да елиминира отпадъците и токсините. Подобрява снабдяването с кислород по повърхността и осигурява хидратиращи активни съставки, които изпълват, и успокояват кожата. Удължава младежкия и свеж вид, като намалява наличието на фини линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки.

.Подходяща за чувствителни Състояния на кожата с наличие на бръчки и/или тъмни кръгове в зоната около очите.

Терапия за изморени очи с „Patch Defatigants“

45 мин, 90 лв

Цели: Иновативно решение за забавяне на признаците на стареене, и заличаване нс уморения вид около очите.  Тази терапия езабавно намаля подпухналостта и торбичките под очите. Кожата е по – гладка и по – плътна, а бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими.

Подходяща за Състояния на кожата с наличие на бръчки, подпухналост и торбички в зоната около очите.

 

 

Успокояващ и лифтинг масаж с „Cryo Sticks“

30 мин, 50 лв.

Цели: Локалното прилагане на студените лъжички намалява температурата на кожата незабавно и така ограничава разширяването на кръвоносни съдове, насърчавайки свиването им. Регулира кръвообръщението в кожата, за да изчезнат неприятните зачервявания. В допълнение към тези успокояващи качества, масажът с Cryo Sticks има дрениращ, изпълващ и стягащ ефект – в зоната на лицето, шията и деколтето. Усещането за студ се „прихваща” от рецепторите на кожата, причинявайки настръхване, което стимулира нервните клетки в кожата. Тази терапия преначертава контурите на лицето и има тотален лифтинг ефект.

Подходяща за зрели, девитализирани Състояния на кожата.

Персонализирана процедура за подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични, дерматологични процедури

Продължителността и цената на терапията са в зависимост от естетичната процедура

Цели: Подложената на стрес кожа, вследствие от инвазивни медико – естетични процедури, изисква строго специфичен поведенчески подход. Преди и след оперативната програма от Biologique Recherche ще бъде създадена за Вас след консултация с Вашия лекар. В зависимост от типа медико – естетична процедура, подготвителният период може да бъде по-дълъг или по-къс. Колкото по – инвазивна е операцията, толкова по – дълга е подготовката, съответно и възстановяването на кожата Ви след това.

Терапии Biologique Recherche:

Ревитализиращи и хидратиращи терапии

Специфични терапии

Терапии, забавящи стареенето

Терапии, насочени към пигментации или белези

Себум- ребалансиращи терапии

Ко- фактори

Препоръчано от нашият блог

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]

Ролята на електролитите за добра хидратация

Ролята на електролитите за добра хидратация

Ролята на електролитите за добра хидратация Човешкото тяло може да издържи седмици без храна, но само около 3 дни без вода. Въпреки, че не ти дава енергия под формата на калории, водата е важно хранително вещество. Тялото се състои от около 60% вода и дори малък дефицит води до загуба на концентрация, главоболие, мускулна слабост, […]