Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.” – Реструктуриращ комплекс за лице

60 мин, 150 лв

Цели: Лифтинг на лицетоЕксфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране. Тази процедура съчетава тонизиращи и оформящи техники – за скулптуриране на контура и стягане на овала на лицето.

Подходяща за себорейни, плътни Състояния на кожата, белязани от времето, с неравномерен тен

Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата – “Soin Restructurant et Lissant”

60 мин, 150 лв

Цели: Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса. Незабавно възстановяваща и лифтинг терапия, особено подходяща и след медицински интервенции като дермаабразио, химически пилинг, лазер. Кожата Ви ще бъде хидратирана, гладка и тонизирана.

Подходяща за фини, чувствителни, реактивни Състояния на кожата, белязани от времето.

Ремоделираща процедура МС110 – „Soin MC110 Restructurant”

60 мин, 100 лв

Цели: Изпълва лицето и намалява фините линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето е ремоделирана. Вашата кожа ще бъде по-гладка, чиста и видимо подмладена.

Подходяща за не реактивни, девитализирани Състояния на кожата, без тонус, с наличие на фини линии и бръчки.

Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа” /Soin Seconde Peau/

60 мин, 390 лв

Цели: Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурявайки моментален лифтинг ефект; Истинска алтернатива на ботокса. Революционната 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина, в съчетание с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавното заличаване на знаците на годините.

Подходяща за Състояния на кожата, подложени на стареене.

Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец – 1100 лв.

Крио терапия с апарат Remodeling Face® – „Soin Cryo 3R avec Remodeling Face®”

3R = Regenerating, Repairing, Renewing

90 мин, 210 лв

Цели:  Процедура, която активира ексфолирането и моделиращите флуиди. Нейната ефективност се оптимизира от крио ефекта на студа и ремоделиращата сила на патентования от Biologique Recherche апарат – Remodeling Face. Това е Супер Бустер за регенериране и възстановяване на епидермиса. Кожата е ексфолирана, дренирана и хидратирана. Видимо по – гладка, запълнена и по – млада. Контурите са преначертани, а лифтинг ефектът е гарантиран.

Подходяща за зрели и девитализирани Състояния на кожата.

Троен лифтинг с апарат Remodeling Face® – Soin Triple Lift avec Remodeling Face®

105 мин, 296 лв

Цели: Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата Remodeling Face®. Механично ексфолира епидермиса и отстранява мъртвите клетки. Изглажда текстурата на кожата и стяга порите. Увеличава реконструирането на епидермиса, тонизира, успокоява и укрепва кожата. Изравнява тена и помага да се стимулира епидермалната натурална защитна система на епидермиса. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване обема на лицето.

Подходяща за нормални към дебели състояния на кожата, имащи нужда от тонус.

Процедура с листа от водорасли „Soin Biovector Marin“

Без апарат Remodeling Face® – 60 мин, 150 лв

С апарат Remodeling Face® – 90 мин, 200 лв

Цели: Процедура с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и Remodeling Face®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е реконтурирана и стегната, а кожата енергизирана и тонизирана. Тази терапия помага да се предотврати появата на възрастови пигментни петна.

Подходяща за девитализирани и изморени Състояния на кожата, с наличие на фини линии и бръчки.

Лифтинг и тонизираща процедура – „Soin Integral Face Lift C.V.S + Hydreclat „

Без апарат Remodeling Face® – 120 мин, 250 лв

С апарат Remodeling Face® – 150 мин, 296 лв

Цели: Най-всеобхватната процедура за лице на Biologique Recherche. Изглажда, изравнява и изчиства текстурата на кожата, като същевременно повдига и тонизира епидермиса.

Подходяща за зрели и силно дехидратирани състояния на кожата.