4

Създаването на профил през нашата онлайн платформа е лесно и удобно. През профилът си можете да проследявате какви услуги и продукти сте закупили , актуално потребление на процедури с абонаментен план, да запазвате час за желана услуга в предпочинато от вас време.

За нас

От самото начало сме си поставили за цел да бъдем различни! Да създадем революционна концепция за красота, търсена и от най-изтънчените клиенти.

Инвестирахме в последно поколение  апаратура от Alma Lasers – така сме спокойни и уверени, че даваме на своите клиенти несравними резултати, гарантирайки тяхната безопасност и здраве.

Единствено при нас може да се насладите на Hermes в света на козметиката – Biologique Recherche! Френският бранд ще ви завладее, ако веднъж се докоснете до това вълшебство от съставки , умело преплетени във всеки един техен продукт!

За вас, в нежна  и уютна обстановка, примесена с щипка лукс , ще се погрижат експерти с дългогодишен опит и познания в света на естетиката. 

Още ли не сте ни посетили? Заповядайте на място или станете част от нашето виртуално студио като ни откриете в Instagram и Facebook

Защо да ни се доверите?

Безплатна консултация

Безплатна консултация от наш Скин експерт, за да предоставим персонализирана грижа, съобразена изцяло с моментното състояние на вашата кожа

1
2

Апаратура и експертност

Висококвалифициран персонал, с индивидуален подход, иновативни медицински апарати за естетични процедури

Резултат, надминаващ очакванията!

Правилно подбрана професионална и домашна грижа за ненадминати резултати

3

Другите за нас

Антония Лазарова

Райско кътче за всяка жена!!!! Благодаря Bи,че се осмелихте да Ви има!!!!💋💋💋

Лилиа Иванова

Локация, безупречна атмосфера, обслужване, професионализъм.

Ивелина Иванова

Висококвалифициран персонал с индивидуален подход

Веселин Николов

Разбрах, че процедурите са подходящи и за мъже, което приятно ме изненада

    Партньори на Taboo Beauty Club