За нас

Моята история

Създадох

От самото начало сме си поставили за цел да бъдем различни! Да създадем революционна концепция за красота, търсена и от най-изтънчените клиенти.

Инвестирахме в последно поколение  апаратура от Alma Lasers – така сме спокойни и уверени, че даваме на своите клиенти несравними резултати, гарантирайки тяхната безопасност и здраве.

Единствено при нас може да се насладите на Hermes в света на козметиката – Biologique Recherche! Френският бранд ще ви завладее, ако веднъж се докоснете до това вълшебство от съставки , умело преплетени във всеки един техен продукт!

За вас, в нежна  и уютна обстановка, примесена с щипка лукс , ще се погрижат експерти с дългогодишен опит и познания в света на естетиката.

Още ли не сте ни посетили? Заповядайте на място или станете част от нашето виртуално студио като ни откриете в Instagram и Facebook! /Тук да има линк направо , който да отвежда клиента към съответната платформа/

You can also list down you achievements or some well-known clients you’ve worked for. Such details often attract customers and encourage them to give you a try. Make sure you add everything possible in this section.

Christina Koller

Our Awesome Team

We Have Solutions

This is where you can introduce the experts in your team.

Christina Koller

Owner

Janet Brooks

Co. Founder

Maria Garrett

Customer Care

Book Your Appointment Now And Get 25% Off

Awesome Monsoon Sale – 25% OFF On All Professional Make Up From Only $59