EndoSpheres Evolution

Kомпресивна микровибрация за цялостно подмладяван, намаляване на обиколките и мощна антицелулитна терапия.

EndoSpheres Evolution е иновативна апаратна процедура, основана на технология на компресивна микровибрация, която се насочва прецизно към зоните, най-уязвими на признаци на стареене и трупане на мазнини по лицето и тялото.Неинвазивната терапия клинично доказано подобрява лимфния дренаж, стимулира кръвообръщението и подпомага реструктурирането на съединителната тъкан.

Така EndoSpheres осигурява ефективна, нехирургична терапия за цялото тяло, като се справя изключително успешно с целулита, контурира фигурата, преоформя мастните натрупвания , трудни за отстраняване със спорт и диета, третира признаци на стареене, като загуба на еластичност, дълбоки бръчки и увисване на лицето.

ADDOME2
ENDOSPHERES-Fotos-mayo22-25

НАЙ-НОВАТА ENDOSPHERES –EVOLUTIO
ЗА ИЗВАЯНА ТАЛИЯ

Taboo Beauty Club разполага с най-новата EndoSpheres с патентована технология Abdominal fat treatment (корем и паласки), която включва компресивна микровибрация, EMS (електромускулна стимулация) и хипервълна (hyрerwave). Апаратната процедура бързо разтапя мазнините на пояса, докато паралелно стимулира и подсилва мускулатурата на корема. Технологията се грижи за неутрализирането на потенциалните увисвания, характерни за всяко отслабване. Терапията осигурява без упражнения и диети бързо намаляване на обиколката на талията, стягане на коремните мускули и извайване на красив и хармоничен релеф на коремната област. За оптимален ефект са необходими 10 процедури на коремната област с продължителност около 20 минути.

Често задавани въпроси

Как работи EndoSpheres?

Endospheres Therapy е технология, която използва иновативен механизъм на компресионни микровибрации.

Ролка, съставена от 55 сфери от хипоалергенен силикон, генерира механични вибрации с ниска честота, носочени директно към подкожните слоеве.

Комбинацията от вибрация и натиск генерира дренаж на токсините, намалява уплътнените кожни тъкани, подпомага микроциркулацията и така извайва фигурата без болка, неутрализира целулита, намалява възпалението, стимулира регенерацията и подобрява мускулния тонус, както и признаците на стареене, като бръчки, увисване и уморен вид.

Клинични изпитвания в реномирани университети и медицински институти доказват безопасността, високата ефективност и дълготрайните резултати на терапията. EndoSpheres гарантирано стимулира синтеза на колаген, стяга и тонизира мускулите и тъканите, изглажда кожата, подобрява структурата и извайва младежките контури на лицето и тялото.

Резултатите са несравнимо намаляване на целулита, премахване на бръчките, загуба на сантиметри от обиколките на талията, бедрата, ръцете и седалището.

За какво е ефективна терапията с EndoSpheres?

ИЗГЛАЖДА ЦЕЛУЛИТА
Безспорният мощен ефект срещу целулита прави Endospheres една от най-търсените по цял свят терапии. Микровибрацията се насочва прецизно към причинителите на целулита и намалява прословутия и труден за справяне „ефект на портокаловата кожа”. В допълнение, процедурата подобрява кръвообращението и лимфния дренаж, намалява сантиметрите и изглажда тъканите на проблемните зони.

КОНТУРИРА И НАМАЛЯВА ОБИКОЛКИТЕ
Абсолютно неинвазивно, без никаква болка и дискомфорт терапията намалява мастните натрупвания по ръцете, гърба, талията, корема, бедрата и задните части.
Резултатът е гладко, оформено и изваяно тяло от горе до долу.

НАЙ-НОВАТА ENDOSPHERES –EVOLUTION - ЗА ИЗВАЯНА ТАЛИЯ
Taboo Beauty Club разполага с най-новата EndoSpheres с патентована технология Abdominal fat treatment (корем и паласки), която включва компресивна микровибрация, EMS (електромускулна стимулация) и хипервълна (hyрerwave). Апаратната процедура бързо разтапя мазнините на пояса, докато паралелно стимулира и подсилва мускулатурата на корема. Технологията се грижи за неутрализирането на потенциалните увисвания, характерни за всяко отслабване. Терапията осигурява без упражнения и диети бързо намаляване на обиколката на талията, стягане на коремните мускули и извайване на красив и хармоничен релеф на коремната област. За оптимален ефект са необходими 10 процедури на коремната област с продължителност около 20 минути

ИЗГЛАЖДА БРЪЧКИТЕ И ПОДМЛАДЯВА ЦЯЛОСТНО ЛИЦЕТО
EndoSpheres осигурява цялостно подмладяване на лицето, като подобрява микроциркулацията и тонуса на тъканта, което от своя страна стимулира производството на колаген и еластин. Така процедурата подобрява подхранването и естествената регенерация на съединителната тъкан и ефективно намалява изразителните бръчки, дори в трудни зони като околоочния контур и назолабиалните линии, увисването, повехналия тен и подмладява цялостната структура на лицето. Процедурата за подмладяване с компресивна микровибрация изглажда бръчките, повдига бузите, уплътнява устните, оформя контура, тонизира кожата и релаксира напрегнатите лицеви мускули.
Резултатите, които можете да очаквате от терапията са:
Подобрен тонус и еластичност Възстановен младежки контур на лицето
Изравнен тен и гладка текстура Релаксирани и тонизирани мускули на лицето
Намаляване на бръчките около очите, торбичките и тъмните кръгове Ускоряване на естественото производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина
Неутрализиране на умореното излъчване и матовия тен Незабавен ефект – още след първата терапия.

ОСВОБОЖДАВА ОТ ТЕЖЕСТТА В КРАКАТА И ЗАДЪРЖАНЕТО НА ВОДА
Усещането за тежест в краката, подуването на глезените, стъпалата и цялото тяло най-често е резултат от неефективната циркулация на кръвта и лимфата. Състоянието се среща и при здрави хора, които работят на бюро или са изправени твърде много часове. Компресивната микровибрация реактивира циркулацията и стимулира лимфната система, премахвайки проблема с тежките крака и подуването по бърз, ефективен, безопасен и дори приятен начин.

ОЩЕ ЗДРАВОСЛОВНИ И ЕСТЕТИЧНИ ПОЛЗИ
Детокс на организма, чрез стимулиране на лимфния дренаж и изхвърляне на токсичните метаболитни продукти.
Тонизиране на кожата на цялото тяло Лечение на белези, чрез стимулиране на синтеза на колаген и еластин и подобряване на кожния тонус Ремоделиране преди и след липосукция.
Ремоделиране преди и след инжекционни естетични процедури, като ботокс и филъри.
Отпускане на сковани мускули на раменете и шията.
Възстановяване след интензивни тренировки.
Посттравматична рехабилитационна физиотерапия.
Лечение на венолимфна недостатъчност и лимфедем.

Сесиите с Endospheres Evolution са  между 30 и 90 минути, в зависимост от третираната област.

 • Терапия на цяло тяло – 12 процедури с продължителност около 90 минути, 1 пъти седмично за 12 седмици
 • Стандартна терапия на цели крака, глутеус (седалище) и корем, – 12 процедури с продължителност около 60 минути, 2 пъти седмично за 6 седмици
 • Абдоминална зона (корем и паласки) – веднъж седмично, 12 процедури с продължителност около 30 минути

Процедурата не е болезнена, напротив, усеща се като приятен дълбок масаж.

Препоръчителният брой терапии с EndoSpheres е между 12 и 18.

Ефектът от курс процедури продължава да се развива 4 месеца, след последната терапия и се задържа поне за 6 месеца

Поддръжката се препоръчва поне веднъж месечно, но клиентите толкова харесват процедурата, че често си я подаряват всяка седмица. 

Няма нужда да се почива между процедурите, с тях не може да се предозира и в случай, че клиентът има повече килограми и напреднал стадий на целулит може да повтори непосредствено курса от процедури.

Няма никакъв възстановителен период, веднага можете да се върнете към обичайния си начин на живот. Препоръчваме ви да се хидратирате добре между процедурите (и по принцип) и да поддържате здравословен начин на живот, за да задържите страхотните резултати и да се радвате на гладка, здрава и сияйна кожа и стройна фигура за максимален период от време.

Endospheres е световно призната и уважавана от водещи медицински експерти терапия за цялостно подмладяване на лицето и тялото, извайване на линиите и подобряване на редица медицински състояния, чрез дълбок масаж с микровибрация и възстановяване на лимфния дренаж. 

Цени:

Половин тяло – 140лв.

12бр.  Половин тяло – 1299лв.

Пакет стандарт /цели крака, седалище, корем/ – 160лв.

12 бр. пакет стандарт – 1599лв.

Цяло тяло – 200лв.

12 бр. цяло тяло – 1899лв.

Зона корем – Abdominal Fat /ЕМС и хипервълни/ – 200лв.

12бр. Зона корем Abdominal Fat – 1899лв.

Ултимативно комбо / пакет цяло тяло и Abdominal Fat / – 400лв.

12бр. Ултимативно комбо / пакет цяло тяло и Abdominal Fat / – 3099лв.

Процедура лице, шия и деколте/ 75мин./ – 199лв.

Пакет 12бр. процедура лице, шия и деколте – 1899лв.

Експресна процедура лице /30мин./ – 99лв.

Пакет 12бр. 990лв.

Снимки

EndoSpheres_before_after_1
EndoSpheres_before_after_2
EndoSpheres_before_after_3
EndoSpheres_before_after_5
EndoSpheres_before_after_6

Пресотерапия

Цена на процедура 30 мин.

1 процедура 50 лв

Пакет* 10 процедури

 380 лв

*Пакетните процедури е желателно да бъдат направени в рамките на 14 дни

**Цените са промоционални и са валидни до края на месец април

2

Другите за нас

Антония Лазарова

Райско кътче за всяка жена!!!! Благодаря Bи,че се осмелихте да Ви има!!!!💋💋💋

Лилиа Иванова

Локация, безупречна атмосфера, обслужване, професионализъм.

Ивелина Иванова

Висококвалифициран персонал с индивидуален подход

Веселин Николов

Разбрах, че процедурите са подходящи и за мъже, което приятно ме изненада

  Препоръчано от нашият блог

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]