LED терапии с CELLUMA

Бъдете по-здрави и красиви чрез силата на светлината!

Създадена от екип учени на NASA, технологията на Celluma е най-награждаваната LED технология в света!

Технологията комбинира три вида светлини – единствените, научно доказани със своята ефикасност и безопасност от FDA и CE. Благодарение на голямата си работна площ, може да третира големи участъци/ примерно лице и деколте, кръст, гръб и тн./,което спестява време, като същевременно патентованият, гъвкав панел дава възможност да се постави в максимална близост до третираната зона, за максимално добър ефект!

В какви направления работи Celluma?

1. Подмладяване

Подмладяващ ефект върху кожата на лицето – стяга кожата, заличава фини линии и бръчки, увеличава производството на колаген и еластин, увеличава АТФ в клетките, което прави кожата видимо по-млада и сияйна.

2. Лечение на акне

Лечение на различни състояния на кожата, включително акне и белези от акне, , разширени пори, комедони, лечение на умерено до средно акне Вулгари

3. Лечение на косопад

Лечение на косопа - повлиява върху заздравяването на космения фоликул и го “събужда”, за да расте по-бързо и устойчиво.

4. Обезболяване

Обезболява и профилактира проблеми с мускули и стави, светлината излъчвана от панела облекчава състояния на болка в различни части на тялото- като мускули, стави или сухожилия, артритни болки, болки в следствие на битови и спортни травми.

5. Зарастване на рани и регенерация

Celluma е професионалния естетичен панел, който e единственият в света, сертифициран в направление зарастване на рани!

Заповядайте на една терапия със Celluma, това е най-добрата опция за LED светлинна терапия в целия свят! Системата Celluma е спечелила много награди за своята ефективност и приложения в сферата на апаратите LED .Системата в Taboo Beauty Club е одобрена от FDA за лечение на различните състояния на кожата и болка.Този Celluma панел е с повече медицински приложения и качества от всяко друго устройство от този вид. Celluma се счита в световен мащаб за най-добрата в класа LED светлинна терапия за клинична употреба. Безопасна, ефективна и ориентирана към резултати, Celluma е професионалния естетичен панел, който ще ви даде по-добро качество на живот и по-млада кожа без никаква болка и външна намеса.
Терапията със Celluma се извършва в кабинет на Taboo Beauty Club след почистване на лицето или частта от тялото, която ще бъде третирана. При терапия на лицето, пациента е в легнало положение с предпазни очила на лицето, предоставени от нашия терапевт. Една терапия е с продължителност 30 минути. По протокол на фирмата производител за постигането на целите и достигането на 100% ефект трябва да бъдат направени 12- 24 терапии.

Цена на 1бр. /30мин./процедура с Celluma Pro/ Restore– 70лв.
12 процедури – цена 480лв.
24 процедури – цена 840лв.

Цена за 1бр. процедура / 40мин./с Celluma Delux XL – 200лв.
12 процедури – цена 2040лв.
24 процедури – 3600лв.

Подмладяваща LED терапия с Celluma Pro

Celluma_BA2

За тази процедура се използват оптимизирана червена светлина (640 nm), в комбинация със синя светлина(465 nm) и инфрачервена светлина(880 nm) за стимулиране производството на колаген и еластин и за естествено подмладяване на кожата. С тази комбинация на светлини, с различни дължини на вълните, постигаме стягане на кожата, изглаждане на видимите бръчици, намаляване на порите.

Активира производството на колаген
Колагенът е най-разпространения дълговерижен протеин в организма и съставлява 70% от протеина в кожата. След 25 годишна възраст производството на колаген намалява, кожата изтънява, губи своята еластичност и се увеличава появата на финни линии и бръчки. Червената светлина с дължина на вълната 640 nm стимулира клетъчната пролиферация и увеличава производството на нов колаген в съединителната тъкан.

Възстановява и заздравява тъканите
Терапията с червена светлина стимулира митохондриите в кожните клетки да произвеждат повече аденозин трифосфат (АТФ) и по този начин помагат на клетките да функционират, да се регенерират и да се възстановяват по-ефективно.

Анти-акне LED терапия с Celluma Pro

Celluma_BA1

LED терапията е съвременен метод за лечение на леки до средно-тежки форми на акне. Акнето е често срещано заболяване, локализира се в областта на лицето и създава естетически проблеми. Представлява заболяване на мастните фоликули в богатите с мастни жлези зони. Изразява се с образуване на комедони (черни точки) и последващи възпалителни пустули и цикатрикси. При терапията се използва оптимизирана синя светлина (465 nm), която притежава силно антибактериално действие и естествено неутрализира Propionibacterium acnes бактериите. Синята светлина се комбинира с малки дози червена светлина (640 nm) и инфрачервена светлина (880nm). Това стимулира процесите на заздравяване и успокоява кожата.

Мощно антибактериално действие
Синята светлина при дължина на вълната 465 nm достига дълбоко в порите, където нормално живеят Propionibacterium acnes, бактериите които причиняват акне. Синята светлина се абсорбира от молекула, наречена порфирин. Абсорбцията на светлината от порфирина създава свободни кислородни радикали, които унищожават бактериите.

Възстановява и заздравява тъканите
Червената светлина има лечебен ефект върху акнето, тъй като увеличава притока на кръв и кислород и това води до синтез на нов колаген

Терапия за ОБЕЗБОЛЯВАНЕ с Celluma Pro


Warning: A non-numeric value encountered in /home/taboobea/public_html/wp-includes/media.php on line 477

Причините за косопада са различни, като сред най-често срещаните са:

 • Андрогенна алопеция – фамилна анамнеза/ генетика/, отстъпваща линия на косата и плешиви петна при мъжете и изтъняване на косата по короната на скалпа на жените
 • Хормонални промени – бременност, менопауза, проблеми с щитовидната жлеза, анемия
 • Прием на лекарства
 • Стрес и др.

LED терапиите въздействат върху митохондриите за увеличаване на АТФ , стимулиране на транскрипционните фактори. Те са отговорни за синтеза на протеини, които предизвикват определени последващи реакции, водещи до засилена пролиферация и миграция на клетките, модулиране на нивата на цитокини, растежни фактори и медиатори на възпалението и повишена оксигенация на тъканите.
Увеличава размера на космените фоликули
Предотвратява катагенното развитие на косата / края на активния растеж на косата/
Стимулира експресията на сигналните пътища за растеж на космения фоликул
Стимулира пролиферацията на матриксните клетки и клетките на дермалната папила
Удължава анагенната фаза

В Taboo Beauty Club предлагаме и LED терапии за цяло тяло с панел Celluma Delux XL! Третиране на цяло тяло само за 30мин., като може да изберете между три режима на работа:

 • Подмладяване
 • Лечение на акне
 • Обезболяване
 
 

 

 

Терапия при КОСОПАД с Celluma Restore

Version 1.0.0

Близката до инфрачервена светлина/ 880nm/ има най-дълбоко проникване, като спомага подобряване на енергийния обмен между клетките, стимулита регенеряция и възстановяване на тъканите. Celluma Pro дава възможност за немедикаментозно и неинвазивно обезболяване на хронични болки като артрит, спортни и битови травми. Спомага за бързо зарастване на рани, единствената LED технология , сертифицирана да работи в това направление!

Пресотерапия

Цена на процедура 30 мин.

1 процедура 50 лв

Пакет* 10 процедури

 380 лв

*Пакетните процедури е желателно да бъдат направени в рамките на 14 дни

**Цените са промоционални и са валидни до края на месец април

2

Другите за нас

Антония Лазарова

Райско кътче за всяка жена!!!! Благодаря Bи,че се осмелихте да Ви има!!!!💋💋💋

Лилиа Иванова

Локация, безупречна атмосфера, обслужване, професионализъм.

Ивелина Иванова

Висококвалифициран персонал с индивидуален подход

Веселин Николов

Разбрах, че процедурите са подходящи и за мъже, което приятно ме изненада

  Препоръчано от нашият блог

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

  Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

  Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

  Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]