Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с "лифтинг" ефект

Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект за стягане на кожата.
Контурите на лицето са предефинирани, обемите му са по-хармонични, а линията на челюстта е видимо променена, разкривайки сублимиран овал.

Ново от Biologique Recherche. Platysma Anti-Ptosis Chin Mask е истинска иновация против стареене, специално създадена да повдигне, стегне и тонизира отпуснатите контури на лицето по линията на челюстта. Тази революционна нова маска за брадичката съчетава предимствата на маска против гравитация и птоза в една стъпка, за да преработи контурите на лицето и видимо да предефинира линията на челюстта.

Маската осигурява целенасочен отговор на проблема с птозата на лицето. Platysma Anti-Ptosis Chin Mask има незабавен „лифтинг“ ефект. Неговата универсална форма и разтеглива опора помагат за стягане на контура на лицето. Линията на челюстта е преструктурирана и контурите на лицето са предефинирани.

Тази уникална маска за брадичката помага за стягане на фиброзната мрежа на платизма мускула, като по този начин възстановява „подскачането” на кожата с дълготраен стягащ ефект. Продължителната употреба ще помогне за намаляване на лицевата птоза, механично стягане на лицевия контур с незабавен „лифтинг” ефект.

 

Заповядайте на Безплатна консултация от наш Скин експерт, за да ви демонстрираме персонализирана грижа, съобразена изцяло с моментното състояние на вашата кожа.

Препоръчано от нашият блог

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич

Лазерна епилация в Taboo Beauty Club Добрич Какво представлява лазерната епилация? Лазерната епилация е неинвазивен начин за намаляване или пълно премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Това е една от най-популярните минимално инвазивни козметични процедури както у нас, така и по света. Тя може да бъде добър вариант за хората, които търсят начин за ефективно […]

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате

Терапиите на Biologique Recherche които задължително да опитате Biologique Recherche не само е един от брандовете с най-голям асортимент от продукти за домашна употреба, но и е водещ в разнообразието, когато става дума за професионални терапии.  Сред огромното разнообразие успяхме да подберем три процедури, които според нас всеки трябва да опита. Започваме с: 1 THE! Cold […]

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект

Platysma Маска от Biologique Recherche за долната част на лицето, против птоза, с “лифтинг” ефект Със своята уникална форма и еластична тъкан, съобразена със зоната под брадичката, Platysma съчетава предимствата на маска против гравитацията и птозата в една стъпка. Поддържащото, механично действие, комбинирано със стягащи активни съставки, наподобява масаж на лице и предлага „лифтинг“ ефект […]